סוד המשחק: מקצועיות.

פיצה זזה הוד השרון חרטה על דגלה מילה אחת - מקצועיות, ולכן עברנו  הכשרה מקצועית על ידי שף איטלקי שהגיע אלינו במיוחד כדי ללמד אותנו איך להכין פיצה איטלקית משובחת בסגנון רומאי.

בצק הפיצות שלנו עובר לישה מיוחדת באורח מסורתי הידוע אך ורק לאיטלקים, והכנתו כוללת התפחה ארוכה ומבוקרת במשך 36 שעות כדי ליצור בצק פריך ואוורירי, עם טעם עשיר ומרקם ייחודי וממכר.

כל הזכויות שמורות למסעדת PizzaZaza

עיצוב ופיתוח -  ספר האוכל

kk.png